GREEK   ENGLISH   GERMAN   ITALIAN   FRENCH   POLISH   CHECH   RUSSIAN     facebook youtube twitter linkedin Rent a car στην Ρόδο  αρχική σελίδα    προσθήκη στα αγαπημένα    προώθηση σε φίλο    εκτύπωση
Rodos Cars Η εταιρία  Τοποθεσία & καταστήματα  Φόρμα κράτησης  Επικοινωνία
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
TRANSFER
RENT A LIMO
ΟΡΟΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
LINKS
ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΑΜΩΝ
Ανακαλύψτε την ομορφιά της Ρόδου με την RODOS CARS!!

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Η σίγουρη επιλογή σαςl!!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΜΗ

Pick up  
Date
Time
Location
Delivery  
Date
Time
Location
Car model
Full name
E-mail*
*Fill in the authentification number
    
Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΠΟΛΗ
Η μεγαλοπρεπής μεσαιωνική πόλη της Ρόδου είναι η μεγαλύτερη του είδους της στην Ευρώπη και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO σαν μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες με το απλό, σαγηνευτικό ταλέντο να συνδυάζει το χτες με το σήμερα. Δεσπόζουσα με το επιβλητικό παλάτι του μεγάλου μαγίστρου αυτή η οχυρωμένη Μεσαιωνική Πόλη περιτριγυρίζεται από τάφρους και τοίχη τα οποία φτάνουν συνολικά τα 4 χλμ.
ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Στην κορυφή του Μοντε Σμιθ, όπου κανείς μπορεί να απολαύση μία μοναδική γραφική θέα της πόλης και της ακροθαλασσιάς, βρίσκεται ο ναός του Απόλλωνα και λίγο πιο κάτω, το εντυπωσιακό αρχαίο υπαίθριο στάδιο.
ΜΟΥΣΕΙΑ
Για όσους λατρεύουν τις αρχαιότητες αλλά επίσης επιθυμούν να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου, αρκετά μουσεία είναι διαθέσημα, τα περισσότερα τα οποία βρίσκονται στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, όπως το Αρχαιολογικό μουσείο, το Βυζαντινό μουσείο, το Ροδιακό σπίτι, η Δημοτική έκθεση τέχνης κλπ.
ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ
Το μοναστήρι της Παναγιάς της Φιλερήμου και τα απομεινάρια της αρχαίας ακρόπολης της Ιαλυσού, μία από τις τρεις αρχαίες πόλεις της Ρόδου, βρίσκονται στην κορυφή του Φιλέρημου. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν κατά μήκος ενός 'Γολγοθά', ενός δεντροσκέπαστου μοναπατιού με μια σειρά από βωμούς οι οποίοι απεικονίζουν σκεινές από τα Πάθη του Κυρίου. Το μονοπάτι αυτό οδηγεί σε ένα τεράστιο επιβλητικό σταυρό, από την κορυφή του οποίου κάποιος μπορεί να απολαύσει την εξαιρετική θέα των χωριών και των ζωηρά πράσινων κοιλάδων που γενναιόδωρα απλώνονται τριγύρω.
Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ
Η κοιλάδα των πεταλούδων Μία κοιλάδα, πυκνοφυτεμένη με πεύκα και ρετσίνη, γεμάτη από κοκκινο-καφέ πεταλούδες (το είδος callimorpha quadripunctarea) από τα μέσα Ιουνίου μέχρι το Σεπτέμβρη. Ενα καμάρι της φύσης με στενά πέτρινα δρομάκια, λίμνες διακοσμημένες με νούφαρα, ξύλινες γέφυρες, τρεχάμενα νερά και χώρους ξεκούρασης. Η μυρωδιά της ρετσίνας μαζί με το φρέσκο χάιδεμα της αύρας απλώνονται τριγύρω καθ΄όλη τη διαδρομή μέχρι την κορυφή της κοιλάδας.
ΚΑΜΕΙΡΟΣ
Η μικρότερη από τις τρεις αρχαίες πόλεις που απαρτίζουν τη Ροδιακή πολιτεία, βρίσκεται στο δυτικό μέρος του νησιού. Περισσότερο απομονομένη και συντηριτική από την εμπορική Λίνδο και την αριστοκρατική Ιαλυσό, διατήρησε τον αγροτικό της χαρακτήρα σε όλη την αρχαιότητα. Τα απομεινάρια της πόλης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του Ελληνιστικού πολεοδομικού σχεδιασμού, με υποδιαιρέσεις σε ζώνες δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων, με διευθέτηση γύρω από τις φυσικές πλαγιές του λόφου, και με δρόμους σε τετραγωνική διάταξη.
 
Rodos Cars - Οδός Ευκαλύπτων - Κολυμβία 85103 - Ρόδος - Tηλ. 2241056567 Fax 2241056568 - E-mail: info@rodoscars.gr
back top
powered by Marinet Ltd. © 2009